تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

آمریکا مذاکره را به عنوان فهرستی برای دیکته دستورات خود می داند

کارشناس مسائل بین الملل گفت:کاخ سفید در هیچ دوره‌ای برجام را جدی نگرفت چراکه به فکر اجرای توافقات خود نبود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 03
کد خبر: ۱۲۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده چندی پیش در اظهاراتی اعلام کرد که به دنبال "تغییر رژیم" در ایران نیست، او همچنین از تلاش‌های ژاپن برای گشودن مجرای ارتباطی با ایران استقبال کرده است، رئیس جمهور آمریکا بیش از یک سال می گذرد که توافق هسته‌ای برجام را ترک کرده است، پیش از این هم خود ر ابرای انجام توافق تازه‌ای با کشورمان مشتاق نشان داده بود، این در حالی است که رهبران ایران، کاخ سفید را غیر قابل اعتماد می‌دانند و امکان هر گونه مذاکره با واشنگتن را رد کرده‌اند.

 

 

محمدصاق کوشکی کارشناس مسائل بین الملل در گفت‌وگو با خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: آمریکایی ها از گذشته تا کنون به دنبال خنثی سازی توانمندی‌های جمهوری اسلامی بوده اند، در حقیقت این موضوع به سیاست کلان کاخ سفید بر می گردد.

 

 

وی افزود: هر دولتی که در ایالات متحده به قدرت می‌رسد، به دنبال تضعیف ایران بوده و در حقیقت این موضوع به اصلی ترین راهبرد در واشنگتن تبدیل شده است و مختص ترامپ و دولت او نمی شود.


کوشکی ادامه داد: آمریکایی‌ها درمنطقه غرب آسیا که به عنوان قلب جهان از آن یاد می‌شود، به دنبال این هستند، که همه کشور‌ها مانند کویت و عربستان دست نشانده و زیرسلطه خودشان باشند، و تنها از آن‌ها به عنوان قدرت اول جهان یاد شود.

 

 

کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه ایران مستقل، خود بنیاد وقدرتمند نفوذ واشنگتن در غرب آسیا را به خطر می‌اندازد، گفت: آمریکایی‌ها مایل نیستند هیچ کشور قدرتمندی در غرب آسیا وجود داشته باشد، چراکه به موقعیت آن‌ها لطمه می‌زند.

 

 

وی با اشاره به توافق برجام، تصریح کرد: کاخ سفید در هیچ دوره‌ای برجام را جدی نگرفت٬ چراکه به فکر اجرای توافقات خود نبود، در حقیقت آمریکا مذاکره را به عنوان فهرستی برای دیکته دستورات و خواسته‌های خود به طرف مقابل، می‌بیند.

 

 

کوشکی با بیان اینکه ترامپ موردی خاص در سیاست خارجی واشنگتن نیست، چراکه آمریکایی‌ها از سال ۱۳۵۸ تاکنون یک راهبرد و سیاست داشتند، به عبارت دیگر اجزای یک پازل هستند در نتیجه سیاست ترامپ با اوباما و سایر روسای جمهور سابق تفاوتی ندارد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار